Durum Mollis

Det nya gamla

Durum Mollis är ett nytt svenskt sängvarumärke med 160 års erfarenhet! All tillverkning sker i Sverige med lång hanverkstradition, svenska materialval och kvalitet i alla led. Denna grund är en självklarhet för Durum Mollis sängar, som dessutom har utvecklats med en extrem känsla för nytänkande både i design och teknik.

Den nya unika tekniken i Durum Mollis säng Level ger dig friheten att forma din drömsömn. Den tillåter dig att med några enkla knapptryckningar snabbt justera hårdheten/mjukheten under dina skuldror och höfter, samtidigt eller var för sig, så att du får avlastning där du bäst behöver det. Namnet Durum Mollis beskriver vad det hela handlar om, mjuk eller hård eller både och!

Hållbar komfort

För att uppnå kvalitet krävs långsiktighet. Durum Mollis sängramar är tillverkade av svenskt furu, som har fått växa under 80 år innan de blivit basen i din säng. Även stålfjädrarna är tillverkade i Sverige. Därför kan Durum Mollis med stolthet ge en garanti på 25 år för sina svenska träramar och fjädrar!

Med en Durum Mollis säng kommer du att uppleva något annorlunda men ändå välbekant. Oavsett sängmodell har du möjlighet att skapa en unik upplevelse genom ditt val av tyg, färg, ben och material. Även Durum Mollis priser ger dig flexibilitet i ditt val.

Du är med och bidrar

Durum Mollis samarbetar med Henrik och Emma Zetterberg Foundation. Zetterberg Foundation samarbetar i sin tur med Action Aid i Etiopien. När du köper en Durum Mollis säng är du med och bidrar till självhjälpsprojekt i Etiopien. Se videon >>

För mer information om de olika modellerna klicka här:

Presentation av Durum Mollis sängmodeller >>

<< tillbaka